У середу, 18 грудня, близько 12 години у приміщенні Ленінського районного суду міста Полтави пенсіонер в суді з пневматичного пістолета кілька разів вистрілив у юриста енергетичної компанії.

Про це повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю Полтавського облуправління міліції.

За даними правоохоронців, під час судового засідання по цивільній справі один з учасників процесу, 71-річний чоловік, з пневматичного пістолета марки «Флобер» вистрілив у 64-річного чоловіка, повідомляє «УНІАН».

«Підприємство, що поставляє електроенергію населенню, подало в суд на користувача їхніх послуг у зв'язку з порушеннями з боку останнього. У певний момент 71-річний відповідач дістав пневматичний пістолет марки «Флобер» і двічі вистрілив у 64-річного юридичного представника підприємства. Кулі потрапили в шию і спину, потерпілому знадобилася медична допомога. Працівники судової міліції «Грифон» миттєво відреагували на цю подію і затримали «стрілка». Зараз він доставлений до Ленінського райвідділу міліції. Згодом у літнього чоловіка «прихопило серце, і він теж звернувся за медичною допомогою», - повідомили в міліції.

Потерпілого юристи також доставили в лікарню. Міліція з'ясовує всі обставини події. Міліція також з'ясовує, чому працівники систем безпеки не відреагували на наявність пістолета в одного з фігурантів суперечки.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

736