На автодорозі «Об'їзд Одеси» сталося більше десяти дорожньо-транспортних пригод, повідомляє сектор профілактичної роботи Управління ДАІ в області.


Так, зі сторони села Усатове у попутному напрямку («Два стовпи») на 19 км рухалися 5 автомобілів: «Тойота Королла», «Мерседес Бенц», «ВАЗ-2109», «Міцубісі Паджеро», «ГАЗ-32213». Через сильний туман вони зіткнулися.
 

У результаті були травмовані водій автомобіля «ГАЗ-32213» і п'ятеро пасажирів.
 

Надалі протягом невеликого проміжку часу сталося ще 5 зіткнень, не пов'язаних між собою, в одному з яких був 1 потерпілий і механічні пошкодження отримали 3 автомобілі; 2 ДТП, в яких механічні пошкодження отримали 3 автомобілі; ще 2 ДТП з механічними ушкодженнями по 2 автомобілі в кожному.
 

У той же час на 20 км дороги «Об'їзд міста Одеса» сталося 3 зіткнення, з яких у першій ДТП був 1 постраждалий, механічні пошкодження при цьому отримали 4 автомобілі. У другому ДТП також постраждав один чоловік і 3 автомобілі отримали механічні пошкодження. У третьому ДТП зіткнулися 2 автомобілі.

Державтоінспекція Одеської області звертає увагу всіх учасників дорожнього руху, у зв'язку зі складними погодними умовами у вигляді сильного туману, випадання опадів (у вигляді снігу та дощу) необхідно пам'ятати, що потрібно включати ближнє світло фар або ходові вогні, щоб позначити себе на дорозі. Також обов'язковим є зниження швидкісного режиму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

220