Співробітники міліції проводять розслідування за фактом загоряння каплиці, що будується, в Євпаторії.

За інформацією відділу по зв'язках з громадськістю Головного управління МВС України в АР Крим, повідомлення про те, що на вул. Інтернаціональній у Євпаторії горить дерев'яна каплиця, надійшло сьогодні вночі.

Під час огляду було встановлено, що на дерев'яній каплиці, розташованій біля б. 137 на вул. Інтернаціональній, є сліди горіння. Крім того, повністю згорів дерев'яний купол, що стояв поруч.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна шляхом підпалу). Працівники міліції перевірять всі можливі версії події, у тому числі версію навмисного підпалу.

Розслідування цього кримінального правопорушення стоїть під особистим контролем керівництва Головного управління МВС України в АР Крим.

Як повідомляв ForUm, 13 жовтня сталася пожежа в центральній мечеті «Яне Джалі» в Саках. Кримська міліція проводить розслідування за фактом загоряння, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.194 КК (умисне знищення або пошкодження чужого майна).

15 жовтня в Криму горіла ще одна мечеть. Займання сталося близько 04.00 в кімнаті імама в мечеті, яка знаходиться в селі Рівне Красногвардійського району.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173