Оперативники Управління у боротьбі з організованою злочинністю Управління МВС у Херсонськії області затримали наркокур'єра, який займався оптовим продажем і збутом особливо небезпечної психотропної речовини - амфетаміну.

При затриманні зловмисник чинив опір і поранив старшого оперуповноваженого УБОЗ, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

Спецоперація щодо затримання підозрюваного була здійснена ввечері в Херсоні.

 
 
«Оперативники зупинили автомобіль «Опель», на якому пересувався зловмисник, і запропонували йому вийти з машини. Чоловік почав чинити опір і намагався втекти на автомобілі», - повідомили в міліції.

 
Тоді він дістав пістолет і намагався вистрілити, однак міліціонери застосували прийоми рукопашного бою та вибили пістолет з рук. Після чого наркокур'єр дістав «стилет» і намагався завдати одному з оперативників різані рани в живіт, внаслідок чого порізав міліціонеру руки.

В даний час на місце прибули інші співробітники міліції і затримали злочинця.


 
Пораненому капітану безпосередньо на місці події надали першу медичну допомогу.

Під час обшуку в автомобілі наркокур'єра оперативники виявили та вилучили пістолет-кулемет «Zoraki» та обріз мисливської рушниці. За висновком експертизи, вилучене є вогнепальною зброєю.

Також в машині була маска з прорізами для очей і близько 400 грамів порошку білого кольору. Частина речовини була розфасована по пакетиках і готувалася для продажу.

Паспорт чоловіка і документи на автомобіль були підроблені. Також в машині був комплект державних номерних знаків, які були викрадені в Одеській області.

Під час обшуку квартири підозрюваного у сейфі був виявлений ще один автомат і два пістолети. Вилучене направлено на експертизу. Оперативники вилучили електронні ваги, 15 грамів білого порошку, канабіс та використані шприци. Про затриманого відомо, що йому 43 роки, був засуджений за зберігання та розповсюдження наркотиків.

Чоловік затриманий у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України та поміщений в ізолятор тимчасового утримання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

266