У Сумах чоловік загинув під час гри в «російську рулетку», повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю облуправління МВС.

38-річний чоловік загинув від сильної кровотечі - у нього була пошкоджена аорта. У квартирі однієї з багатоповерхівок на вулиці Кірова, крім загиблого, перебували ще шестеро осіб.

«Того вечора компанія друзів за пляшкою горілки весело проводила час. Згодом всі розійшлися спати, а на кухні залишилися двоє чоловіків. Один з них запропонував пограти в так звану «російську рулетку» - дістав з кишені револьвер під патрон Флобера, зарядив патрон і почав крутити барабан, раз за разом приставляючи до своєї скроні зброю. При цьому тричі натискав на спусковий гачок, а пострілу не відбувалося», - йдеться в повідомленні.

Четверта спроба стала летальною, але не для гравця. Куля потрапила в шию його товариша, пробила аорту і викликала сильну кровотечу. Присутні кинулися рятувати пораненого, викликали швидку допомогу, але всі зусилля виявилися марними.

Міліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Вбивство). Винуватцю трагедії може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

171