У понеділок, 7 жовтня, під час гасіння пожежі в приватному домоволодінні селища Гавань (Приморський район Маріуполя) були виявлені тіла двох громадян з численними колото-різаними пораненнями, повідомили в прес-службі місцевої міліції.

Згідно з повідомленням відомства, у травні поточного року сім'я постраждалих оформила кредит. Поручителями виступили їхні близькі. Гроші позичальники взяли на прохання самих поручителів для придбання комп'ютерної техніки. Відповідно і повертати борги повинні були поручителі.

Втім, своєчасно вносити суми на рахунок власники придбаного обладнання не поспішали. Потерпілий почав вимагати погашення боргових зобов'язань і погрожував зверненням до міліції. На ґрунті цього між сім'ями виник конфлікт.

«У ніч з 6 на 7 жовтня до господарів будинку на вулиці Залізничній прийшов їхній родич з намірами поставити крапку в цій скандальній ситуації. На кухні його зустрів голова сім'ї. Після словесних образ гість дістав ніж і наніс численні ножові поранення. Після цього він хотів покинути будинок, однак почув, що в іншій кімнаті хтось є. Коли увійшов, то побачив на ліжку жінку. Щоб вона не змогла розповісти про те, хто завдав її чоловікові ножові поранення, зловмисник розправився з нею таким же чином», - йдеться в повідомленні.

Наразі вилучені речові докази, з фігурантом проводяться слідчі дії в рамках відкритого кримінального провадження за п.1 ч.2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєння цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років або довічне ув'язнення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

206