У Цюрупинському районі на безлюдному острові посеред річки Конка знайшли 40-річного жителя Севастополя, який провів там п'ять днів.

Як повідомляє сектор зв'язків з громадськістю Управління МВС у Херсонській області, чоловіка знайшли рибалки, а замерзнути йому не дали косулі.

Чоловік у складі робочої бригади на баркасі приїхав у с.Козачі Табори. Зникнення свого колеги люди помітили тільки о 19:00. Були знайдені лише його одяг та взуття біля самої води.

 
У складній місцевості чоловіка розшукував майже весь особовий склад Цюрупинського райвідділу міліції, співробітники ДержНС і жителі селища. Водолази перевірили дно річки, але нічого не виявили. Дільничні інспектори, які знали цю місцевість, на човнах перевіряли десятки незаселених островів. Інші міліціонери і жителі селища прочісували берег і плавні, вони думали, що тіло винесе у гущавину.

Тільки на п'ятий день до райвідділу зателефонував рибалка і сказав, що на одному із далеких островів знайшов чоловіка, який просив про допомогу.

Зазначається, що той ледь ходив, був в одних плавках. Ноги були у порізах від очерету і коренів дерев. Тіло покусали комарі, чоловік ледь говорив, тому що всі ці дні нічого не пив і не їв.

Чоловік розповів, що через сильне алкогольне сп'яніння не пам'ятає, чому пішов купатися і як опинився на острові. За його словами, всі дні він страждав від спраги, голоду, холоду і укусів комах. 4 дні поспіль у цьому районі йшли дощі. Укриття він змайстрував собі сам з гілок і очерету. А зігрівали його козулі, що живуть на острові.

Севастопольський «Робінзон» зізнався, що за 4 дні життя на острові він дав собі обіцянку більше ніколи не вживати спиртного.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

252