У Полтавській області майже 300 правоохоронців більше доби шукали зниклу дитину. Про це повідомляє Київський райвідділ УМВС України у Полтавській області.

Згідно з повідомленням, весь особовий склад Київського районного відділу міліції міста Полтави разом із працівниками міського та обласного управлінь міліції, а також членами громадських формувань з охорони правопорядку і жителями селища Рибці більше доби шукали семирічного хлопчика.

 
 
Батьки помітили зникнення дитини пізно ввечері і відразу самостійно взялися його розшукувати.

Відразу після отримання повідомлення про зникнення дитини було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) і у рамках його розслідування здійснювалися заходи щодо розшуку хлопчика.

До вечора міліціонери здійснювали обхід території, прилеглої до селища. Знайшли дитину тільки пізно ввечері неподалік від ферми, на якій працювала його мати. Незважаючи на семирічний вік, через особливості свого розвитку, хлопчик практично нічого не говорить, тому дізнатися причину такого вчинку правоохоронці від нього не змогли.

Після з'ясування всіх обставин події працівниками Київського райвідділу міліції відносно батьків хлопчика було складено протокол про притягнення до адміністративної відповідальності за невиконання своїх обов'язків щодо виховання дітей. Працівники служби у справах дітей виконавчого комітету Київської районної у місті Полтаві ради зараз проводять перевірку умов проживання дитини у сім'ї для вжиття заходів щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

239