Близько тисячі людей були евакуйовані вчора ввечері, 22 липня, з території набережної «Рошен» у Вінниці через неправдиве повідомлення про саморобну бомбу з годинниковим механізмом у сміттєвій урні. Про це повідомив представник Вінницького міського управління міліції УМВС у Вінницькій області.

За його словами, 22 липня близько 19:40 до співробітників патрульно-постової служби звернулася літня жінка, повідомивши, що в одній із урн на набережній ймовірно знаходиться бомба з годинниковим механізмом.

Співробітники міліції, почувши цокання годинника з урни, викликали вибухотехнічну службу, чергових відділення рятувальної служби, а також додаткові наряди міліції, повідомляють «Ukranews».

Протягом 10 хвилин з набережної було евакуйовано близько тисячі чоловік, територія оточена, а співробітники вибухотехнічної служби почали знешкодження невідомого предмета.

Близько 20:10 предмет був знищений, ним виявився старий будильник часів СРСР, і о 20:30 оточення з набережної було знято.

Всього у заході щодо знешкодження невідомого предмета було задіяно більше 50 співробітників міліції, Державної служби надзвичайних ситуацій та дві бригади швидкої допомоги.


Ніхто з людей не потерпів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

166