Співробітники міліції Зміївського району Харківської області вийшли на слід злочинців, які жорстоко зарізали 43-річну робітницю районного відділення «Укрпошти». Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС в Харківській області.

Згідно з повідомленням, вдень 16 липня у чергову частину Зміївського райвідділу міліції зателефонував житель селища Борова і повідомив, що за 1500 метрів від села Водяне біля дороги лежить закривавлений труп жінки.

Було встановлено, що листоноша загинула від ножового поранення. Невідомі зловмисники напали на жінку, яка їхала на велосипеді, зарізали її і викрали сумку з грошима, які призначалися для виплат пенсій. Саме у цей день вона отримала майже 40 тис. гривень пенсійних грошей.

Протягом декількох годин правоохоронці проводили роботу щодо встановлення осіб, причетних до скоєння вбивства. Співробітники міліції пройшли за маршрутом, яким пересувалася загибла жінка, і опитали місцевих жителів у надії знайти якусь зачіпку, яка допоможе розкрити тяжкий злочин.

У результаті було встановлено, що вбивство скоїли раніше судимий 38-річний житель району зі своєю 31-річною співмешканкою. Зловмисники відразу після скоєння злочину намагалися сховатися в іншому регіоні і терміново вирушили у Запорізьку область. Там працівники харківської міліції спільно з колегами із Запоріжжя їх затримали.

За вказаним фактом порушене кримінальне провадження щодо п.6 ч.2 ст.115 (вбивство з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, вони поміщені в ізолятор тимчасового утримання. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

215