У Миколаєві скоєно спробу збройного пограбування автозаправної станції. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю УМВС у Миколаївській області.

Згідно з повідомленням, у чергову частину Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію «102» надійшло повідомлення від оператора автозаправної станції у Ленінському районі м.Миколаєва. Чоловік повідомив, що йому необхідна допомога міліції.

Правоохоронцям, які негайно виїхали за вказаною адресою, він повідомив, що до вікна оператора АЗС підійшов чоловік і, просунувши руку в отвір, направив у його бік предмет, схожий на пістолет. Побачивши це, працівник негайно зреагував і зачинив віконну стулку, яка вдарила незнайомця по руці, в результаті чого стався постріл. Після чого працівник АЗС сховався під стіл, а сам зловмисник тим часом зник.

Наразі даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань, особа чоловіка, який скоїв розбійний напад, встановлюється. Слідчим відділенням розпочате кримінальне провадження за ст.187 КК України («Розбій»).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

161