Учора, 11 липня, в селі Кобзарівка Валківського району Харківської області знайшли дитину, яка загубилася у кукурудзяному полі, повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в області.

Як з'ясувалося, група дітей з 5 чоловік грала в кукурудзяному полі площею близько 60 га. Раптом старші зрозуміли, що не вистачає хлопчика 2011 року народження. Всі спроби знайти його самостійно були марними. Тоді діти забили тривогу і повідомили про це батькам, а ті в свою чергу рятувальникам і міліції.

На місці події негайно були організовані пошуково-рятувальні роботи, в яких брали участь співробітники ДСНС, міліції, кінологічна служба, військовослужбовці Міноборони і місцеві жителі села Кобзарівка. Всього понад 300 осіб, з них 70 чоловік особового складу ДСНС. З настанням темряви фахівці ДСНС забезпечили освітлення території.

Поруч з полем була лісосмуга площею приблизно 3 га. Коли пошуки в полі не дали результатів, роботи були продовжені в лісосмузі. Там о 23.07 дитину знайшли на відстані 500 метрів від місця зникнення. Хлопчик був без одягу і замерз. Його негайно доставили до Валківської центральної районної лікарні з метою обстеження.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

249