Журналісти двох телеканалів намагалися проникнути в домоволодіння колишнього керівника Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області. Інформація про цей факт внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, повідомляє управління по зв'язках з громадськістю МВС України.

Інцидент за участю представників знімальних груп телеканалів «1 +1» та «ТВі» стався 4 липня близько 14 години.

За словами дружини колишнього керівника Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області, незнайомці увійшли у двір і почали стукати у вікно будинку. Не дочекавшись відповіді, чоловіки відкрили вхідні двері і увійшли в будинок саме в той момент, коли заявниця виходила до них.

На запитання жінки, хто вони такі і що їм потрібно, незнайомці представилися знімальними групами центральних телеканалів і сказали, що хочуть взяти у неї коментар. Жінка відмовилася і зателефонувала до міліції.

Всі учасники події запрошені у Врадіївський райвідділ УМВС як свідки для з'ясування всіх обставин цієї справи.

Інформація про вказану подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за ч. 1 ст. 182 (Порушення недоторканності приватного життя) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в селищі Врадіївка Миколаївської області, де днями сталося резонансне зґвалтування Ірини Крашкової, міліція затримала п'ятьох журналістів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

210