У центрі Сум іномарка в'їхала в кіоск, розташований на зупинці громадського транспорту, в результаті чого двоє людей загинули і троє отримали поранення.

Як повідомляє Управління ДАІ в Сумській області, аварія сталася вчора, 21 червня, близько 20:00.
 

Водій автомобіля «Ауді 100», рухаючись з порушенням швидкісного режиму по проїжджій частині, яка має по три смуги руху в обох напрямках, виїхав на зустрічну.
 

Машина переїхала бордюрний камінь і в'їхала в кіоск, розташований на зупинці громадського транспорту, після чого наїхала на людей, які там знаходилися. Унаслідок ДТП дві людини, 59-річна жінка і 72-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень померли на місці події, ще двоє госпіталізовані до лікарні.
 

Підозрюваного у скоєнні ДТП затримано, доставлено в наркологічний диспансер для встановлення факту керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.
 

Триває досудове розслідування, відкрито кримінальне провадження за ст.286 ч.3 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб), за що передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Співробітники міліції під час оформлення матеріалів ДТП забезпечували безпеку дорожнього руху та здійснювали охорону громадського порядку з метою недопущення неправомірних дій.
За даними ЗМІ, близько 500 людей не давали співробітникам міліції відвезти водія з місця ДТП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

440