Внаслідок аварії на одній з вулиць селища Заліщицького району Тернопільської області важкі ушкодження отримав чотирирічний хлопчик - дитина з відкритою черепно-мозковою травмою в коматозному стані доставлена в обласну лікарню.
 
Решта учасників ДТП і свідки отримали легкі тілесні ушкодження.
 
Як повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю УМВС у Тернопільській області, у смертельній небезпеці, яку створили два водії, в цілому виявилися, щонайменше, сім випадкових перехожих і пасажир «Мерседеса».
 
За словами правоохоронців, людських жертв вдалося уникнути дивом.
 

Однозначно вказати винуватця ДТП поки неможливо, оскільки на відео одного з магазинів видно, що порушення допустили як водій скутера, так і власник «Мерседеса».

Скутерист, намагаючись повернути ліворуч, не переконався в безпеці такого маневру і не побачив, що ззаду на великій швидкості мчить легкова машина. Сталося зіткнення. Мотоцикліста відкинуло з огорожі на стіну будинку, а перевернута іномарка покотилася по тротуару, змітаючи всіх і все на своєму шляху.

Всі деталі аварії з'ясовують слідчі. Розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 286 Кримінального кодексу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

292