У Севастополі юнак, викравши престижний автомобіль, щоб покатати знайомих дівчат, потрапив у ДТП. Під час аварії одна пасажирка загинула, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю Управління МВС України в місті.

Повідомлення про аварію до міліції надійшло вночі.

20-річний житель Севастополя, керуючи автомобілем «Понтіак», неправильно вибрав безпечну швидкість руху, втратив контроль над керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги на узбіччя, де скоїв наїзд на леєрну огорожу, після чого перекинувся.

Внаслідок ДТП до міськлікарні потрапили водій і дві пасажирки - 20 і 32 років. 20-річна дівчина від отриманих травм померла. Водій і друга дівчина отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

Також міліціонери встановили, що автомобіль не належить юнакові. Він викрав його, щоб покатати дівчат. Хлопець влаштувався працювати стажистом на автозаправці, де крім цього працювала і автомийка.

Увечері господар автомобіля привіз свій «Понтіак» і залишив на автомийці. З господарем домовився, що забере машину вранці. Власник також залишив і ключі від авто, щоб у салоні автомобіля провели хімічну чистку.

Вночі 20-річний стажер вкрав ключі від авто і 200 гривень з каси автозаправки і запросив знайомих дівчат покататися.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом), ч.1 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Також слідством встановлено, що зловмисник перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248