Реконструкція Поштової площі буде завершена до кінця літа, а до Дня Києва буде відкрита естакада. Про це в інтерв'ю газеті «Сегодня» заявив голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов.

«Повністю перетворену Поштову площу кияни побачать вже до кінця літа. Роботи проводяться за графіком, реконструкція проходить поетапно - вже перенесений на Рибальський півострів пам'ятник морякам Героїчної Дніпровської флотилії, до Дня Києва планується завершення будівництва естакади», - сказав він.

За його словами, вулиця Сагайдачного стане пішохідною після остаточного завершення реконструкції, тобто вже восени, якщо не буде складностей з фінансуванням.

«Зараз ведуться проектні роботи щодо її перебудови. Адже зробити вулицю пішохідною - це означає не просто закрити доступ транспорту, а й перетворити її у зручну, красиву і привабливу територію для прогулянок та відпочинку. Я вважаю, що Києву необхідні пішохідні вулиці, на прикладі європейських міст ми бачимо, що вони відіграють величезну роль у створенні особливої ​​ атмосфери, неповторного обличчя міста, стають осередком того, що називається міським життям», - підсумував Попов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

144