Учора, 21 квітня, у Закарпатській області невідомі побили депутата Хустської районної ради, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Близько 4.30 в чергову частину Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від лікаря ЦРЛ про те, що для надання медичної допомоги до них звернувся депутат райради Василь Якубець. Потерпілий повідомив, що тілесні ушкодження йому завдали троє невідомих.

Попередньо встановлено, що 21 квітня близько 3.25 в селі Іза Хустського району під час того, як депутат виходив зі свого автомобіля, троє невідомих у чорних масках почали його бити. Нападники завдали чоловікові декілька ударів по голові і тілу дерев'яними палицями і ними ж розбили авто депутата.

Лікарі діагностували у Якубця травми голови, струс головного мозку, закритий перелом лівої ноги і т.д. На місце події негайно виїхали хустський міжрайонний прокурор Іван Кірка, начальник УМВС України в Закарпатській області Василь Варцаба, начальник Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області Василь Турдай, а також слідчо-оперативна група у повному складі. Огляд місця події проводився із залученням експертів-криміналістів і з застосуванням фотозйомки.

Відомості про факт побиття депутата слідчим відділом Хустського МВ УМВС внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато розслідування кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296, ч. 1 ст.122 КК України.

Прокуратурою області забезпечено контроль за ходом даного досудового розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

323