Сьогодні, 12 березня, у Донецьку ошуканий вкладник захопив у заручники співробітницю кредитної спілки.

«Це зробив безробітний 31-річний житель Донецької області. Він погрожував ножем дівчині. Дівчина намагалася відбитися і в результаті отримала різані рани рук», - розповів в.о. начальника ГУ МВС України у Донецькій області Роман Романов.

За даними міліції, зловмисник вимагав, щоб кредитна спілка негайно поклала йому на картку 50 тисяч гривень. Саме таку суму організація обіцяла видати йому на початку березня, але у підсумку грошей чоловік від спілки у призначений строк не отримав, передає «Комсомольская правда в Украине».

«Наприкінці лютого він вклав три тисячі гривень, щоб на початку березня отримати 50 тисяч. Зрозумівши, що гроші йому не перерахували, прийшов в офіс компанії з ножем», - додали у міліції.

За інформацією правоохоронців, переговори із загарбником вів батько заручниці. Його викликали на місце, як тільки стало зрозуміло, що дівчині загрожує небезпека.

Звільнення дівчини пройшло для перехожих непомітно. «Ми здивувалися, як швидко і злагоджено спрацювали правоохоронці. Я бачила, як йшли переговори, як потім загарбника вивели і посадили у міліцейську машину. На це пішло не більше години. Все було тихо і швидко», - розповіла співробітниця турагентства Аліна.

22-річна Юлія Б. отримала порізи рук. Дівчина перебуває у Донецькій міськлікарні №1. Її готують до операції.

За інформацією ГУ МВС у Донецькій області, у приміщенні перебували три дівчини. Двом вдалося сховатися, коли у приміщення увірвався злочинець, а третя опинилася у його руках.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

370