Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю Головного управління МВС України в Луганській області затримали банду, члени якого скоїли декілька розбійних нападів. Про це повідомляє відділ по зв'язказ з громадськістю ГУ МВС України в області.
Так, вночі 5 березня в Лутугинський райвідділ міліції надійшло повідомлення про розбійний напад на АЗС. Як з'ясувалося, о 02.50 троє невідомих увірвалися до приміщення автозаправної станції, розташованої в смт Георгіївка, і, погрожуючи пістолетом і обрізом мисливської рушниці, відкрито заволоділи грошима з каси АЗС, після чого зникли з місця події.
 
Ніхто з персоналу АЗС не постраждав. Клієнтів на території станції в момент скоєння розбійного нападу не було. До приїзду правоохоронців служба безпеки компанії по відеокамерах зафіксувала зовнішність одного з нападників.

Через кілька днів правоохоронці встановили особи нападників і вийшли на їх слід.
Члени злочинної банди були затримані бійцями спецпідрозділу «Сокіл»: на посту ДАІ в Красному Лучі та в Ровеньках. Всі троє - раніше судимі жителі Луганської та Донецької областей (1979, 1988 і 1987 р.н.).

Встановлено, що крім нападу на АЗС, вони причетні до скоєння розбійного нападу на відділення банку в м. Костянтинівка Донецької області.

Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфікований за статтею 187 Кримінального кодексу України (розбій).

Зараз нападники затримані в порядку статті 208 КПК України. Ведеться досудове розслідування.

З'ясувалося, що за кермом автомобіля, на якому пересувалися бандити, перебувала 25-річна дівчина, мешканка м. Донецька. На даний момент вирішується питання про її причетність до скоєння розбійного нападу.

Як повідомляв ForUm, у кінці робочого дня 28 лютого в Костянтинівське відділення «ПриватБанку» увірвалися двоє невідомих, які під загрозою застосування зброї зажадали від співробітників віддати всю наявну готівку.

«ПриватБанк» оголосив про гарантовану винагороду в розмірі 10 тис. грн за інформацію, яка допоможе затриманню озброєної банди грабіжників.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

934