Перевірки в прокуратурі Донецької області, які здійснює Генеральна прокуратура України, - стандартна процедура після зміни керівництва.

Про це повідомляє прес-служба наглядового відомства у зв'язку з поширенням у засобах масової інформації «невірних відомостей щодо причин проведення перевірок у прокуратурі».
«Генеральна прокуратура України дійсно проводить перевірку в прокуратурі Донецької області. При цьому жоден слідчий у перевірці не задіяний», - йдеться у повідомленні.

У зв'язку з тим, що нещодавно призначений новий прокурор, за регламентом центральний апарат зобов'язаний здійснити перевірку, так званий аудит роботи попереднього керівництва по всіх напрямах прокурорсько-слідчої діяльності.

«Це стандартна процедура, яка проходить у всіх прокуратурах обласного рівня в разі зміни керівництва. Всі інші версії причин виникнення цієї перевірки - домисли, які не відповідають дійсності», - підкреслили в прес-службі.

Як повідомляв ForUm, 26 лютого 2013 р. Володимир Вишинський, який очолював прокуратуру Донецької області, був призначений керівником одного з головних управлінь Генеральної прокуратури України.

Перший заступник прокурора Донецької області Олег Сюсяйло очолив прокуратуру Донецької області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1122