Президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс залишився задоволений грою, продемонстрованою «Динамо» в матчі з «Металістом»: «У Харкові наша команда нарешті продемонструвала той футбол, в який учив грати Лобановський. Насамперед, це надійність в обороні і агресія на чужій половині поля. Можливо, «Металіст» не чекав цього, дивлячись наші останні матчі.

А сприяв такій зміні вихід на поле гравців, які дійсно хотіли добитися цієї перемоги. Наприклад, Тіберіу Гіоане, який зіграв прекрасно. Я все говорив, що потрібен опорний півзахисник, а тут вийшло за прислів'ям - не було б щастя, так нещастя допомогло. Тепер Тиберіу відновився, і у нас є можливість грати в три «опорника» - те, що пропагував Валерій Лобановський.

На мій погляд, тренери добре подумали перед матчем з «Металістом», зробили висновки з гри «Зеніту» з «Спартаком», де Тимощук не міг грати в повну силу. «Збірки», які літали на Фарерські острови, не могли повністю віддатися грі просто тому, що у них не було сил. Заміни Гусєва і Михалика були необхідні. Більше того, вони показали, що у нас є футболісти, які, вийшовши на заміну, можуть зробити результат... Ця гра, без сумніву, була для нас однією з ключових і однієї з найважчих у цьому чемпіонаті. Хоча очки можна втратити де завгодно, що показала гра «Іллічівця» з «Шахтарем».

Газета «Сьогодні»

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

418