Столична влада розбереться з МАФами до весни. Про це, як повідомили ForUm'у в прес-службі київського міського голови, заявив мер Києва Віталій Кличко в коментарі журналістам під час перерви в засіданні Київради.

«За інформацією департаменту благоустрою, кожен день у Києві демонтуються близько десяти МАФів. Був велике опір: одні демонтуємо - інші ставлять. Я підняв це питання перед керівниками міліції, щоб такого не відбувалося», - зазначив Кличко.

Він нагадав, що керівники районів несуть персональну відповідальність за недопущення встановлення нових МАФів замість демонтованих.

«Якщо нові МАФи будуть ставитися, будемо піднімати питання про подальше перебування таких керівників на посадах, адже вони стежать за порядком в районі. Впевнений, що до весни лад з МАФами наведемо. Це ключове завдання, і я його виконаю», - впевнений Кличко.

Мер вважає, що сьогодні ситуація з МАФами поступово налагоджується, а столична влада залучає додаткову техніку для демонтажу незаконно встановлених кіосків.

За словами Кличка, найближчим часом міська адміністрація представить загальну схему розміщення МАФів у столиці.

Нагадаємо, раніше міський голова Києва Віталій Кличко заявляв, що у столиці налічується близько 20 тис. малих архітектурних форм.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

59