Федеральна митна служба (ФМС) Росії спростовує інформацію про те, що РФ посилила контроль українських товарів на кордоні з Кримом.

«Ця інформація не відповідає дійсності. Кримська митниця повідомляє, що митні пости в пунктах пропуску на кордоні з Україною працюють в штатному режимі», - повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу ФМС Росії.

За даними російської митної служби, за добу - з 7:00 11 грудня до 7:00 12 грудня 2014 року - на в'їзд в РФ пройшли через автомобільний пункт пропуску Армянськ 136 вантажних і 179 легкових автомобілів, через пункт пропуску Джанкой - 186 вантажних і 304 легкових автомобілів, через пункт пропуску Перекоп - 138 вантажних і 126 легкових автомобілів.

При цьому за даними на сьогодні о 17: 00 за київським часом, на нейтральній смузі в напрямку на в'їзд в РФ протягом доби на пункті пропуску Армянськ перебували 30 вантажних транспортних засобів, на пункті пропуску Джанкой - 4 вантажні транспортні засоби.

Раніше сьогодні ЗМІ повідомляли про посилення митного контролю вантажів, що прямують з України, і про автомобільні затори на кордоні. Деякі ЗМІ повідомляли про тотальний контроль вантажів на кордоні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом