Для уникнення ожеледиці вночі та вранці 10-11 грудня комунальники обробляли дороги столиці посипальними матеріалами. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«У зв'язку з пониженням температури та ожеледицею вночі 10 грудня та вранці 11 грудня підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» обробляли посипальними матеріалами обмерзлі покриття проїжджих частин доріг вулично-дорожньої мережі міста, а також спуски, підйоми, мости і шляхопроводи», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що у всіх районах міста комунальники продовжують обробляти реагентами підходи до зупинок громадського транспорту та інші території.

Згідно з повідомленням, за добу дорожниками, щоб уникнути ожеледиці було витрачено 154,7 тонни солі, 207,4 тонни піщано-соляної суміші та 3 тонни піску.

За даними прес-служби, станом на 10:00 ранку 11 грудня до роботи готові 242 одиниці спеціальної техніки для обробки та розчищення доріг, у тому числі 76 снігоочисних автомобілів, 91 солерозкидач, 20 навантажувачів солі та піску, 49 тракторів зі снігоочисним обладнанням, а також інша допоміжна техніка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом