У с. Трьохізбенка (Луганська обл.) відкрився опорний пункт міліції. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

«З початку воєнного конфлікту на Донбасі, коли цей населений пункт опинився в центрі подій, упродовж шести місяців у селі зовсім не працювали правоохоронні органи», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це було викликано об'єктивними причинами, адже по правий бік річки Сіверський Донець селище Слов'яносербськ та прилеглі до нього села контролювалися і контролюються представниками самопроголошеної Луганської народної республіки. На якийсь час лівобічна частина Слов’яносербщини залишалася за межами району і жила, фактично не маючи районного центру.

Так, згідно з повідомленням, після приєднання Трьохізбенки до Новоайдарського району одразу ж було порушено питання про те, що селу потрібен дільничний, до якого люди змогли б звернутися.

За даними міліції, після консультацій з секретарем сільської ради було визначено робоче місце для працівника міліції. Також у всіх громадських місцях Трьохізбенки розмістили оголошення про те, що працює пункт охорони громадського порядку та графік його роботи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62