Українці довели, що здатні подолати всі труднощі і створити Збройні сили, які забезпечать мир та спокій кожного громадянина.

Про це йдеться в тексті привітання прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Збройних сил України, розміщеному на сайті уряду.

«Прийміть слова глибокої вдячності та великої шани у День Збройних сил України! Цей день став надзвичайно важливим для українців, бо особливим нині є ставлення до тих, хто захищає наші життя і свободу, хто проливає кров за нашу незалежність, хто ціною свого життя зупиняє агресора», - підкреслив Яценюк.

На його переконання, армія України стала сьогодні насправді народною.

«Справа її боєздатності й переоснащення, підготовки її солдатів та офіцерів, піднесення їхнього духу не стала лише справою держави, а всіх і кожного», - зазначив він.

Окремо Яценюк звернувся до бійців на передовій: «Нехай береже вас Бог! Нехай усюди вас супроводжує удача! Стійкості вам, дорогі воїни, непохитної віри, надійного тилу. Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за свою Вітчизну. Низький уклін сім'ям героїв».

Нагадаємо, сьогодні, 6 грудня, в Україні відзначають День Збройних сил.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

16