У Київській області працівники Державної автомобільної інспекції вилучили у водія автомобіля вибухівку. Про це повідомляє сектор профілактичної роботи УДАІ ГУМВС України у Київській області.

«4 грудня 2014 о 9:40 на 82 кілометрі автодороги Київ - Знам'янка працівники ДАІ Київської області, під час нагляду за дорожнім рухом зупинили автомобіль Nissan Patrol, під керуванням 37-річного водія. Крім водія в салоні транспортного засобу перебувало двоє пасажирів, які були одягнені у камуфляжний одяг», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час перевірки документів працівники Державтоінспекції помітили, що водій почав нервувати й ініціювали додатковий огляд автомобіля.

«Під час огляду в салоні транспортного засобу правоохоронці виявили військове спорядження і предмет зовні схожий на тротилову шашку вагою 700 грамів. Водій не зміг пояснити, звідки у нього цей предмет», - розповіли в міліції.

Згідно з повідомленням, на місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала цей факт.

Наразі проводиться перевірка, в ході якої буде встановлено, звідки у чоловіків ця вибухівка та наміри щодо її подальшого використання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом