Автопарк Національної гвардії України поповнили 40 карет швидкої допомоги. Про це повідомляє прес-служба силової структури.

«У рамках оновлення автопарку на виділені Кабінетом Міністрів кошти було закуплено 40 автомобілів швидкої допомоги. Усі вони наразі поставлені до військових частин і використовуються за призначенням», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прес-службі, автомобілі відносяться до типу А2, які призначені для транспортування одного або більше пацієнтів на ношах і кріслах, тобто для перевезення від одного до декількох хворих.

«Такі авто були вкрай необхідні, вони замінили «швидкі» 70-80-х років. Вони використовуються насамперед для транспортування хворих з та в медичні установи, а також у складі підрозділів відправлятимуться в зону АТО», - цитує прес-служба начальника медичної служби столичної військової частини Нацгвардії полковника медичної служби Любомира Хачівського.

Згідно з повідомленням, автомобіль укомплектований переносним портативним дефібрилятором, апаратом для штучної вентиляції легенів, лікарською сумкою із засобами для надання невідкладної медичної допомоги, ношами та сидячими місцями для 5 хворих.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом