У пропускному прикордонному пункті «Перекоп» інспектори управління Россільгоспнагляду по Республіці Крим і м. Севастополь запобігли ввезенню 20 тонн свинини, повідомляє прес-служба Россільгоспнагляду.

При здійсненні ветеринарного контролю партії м'яса з'ясувалося, що клейма на напівтушах розмиті і не несуть ніякої інформації, підкреслюють у відомстві. Крім того, за інформацією Россільгоспнагляду, на поверхні м'яса проглядалися явні ознаки псування продукту.

«М'ясо, яке підприємці з Львівської області України мали намір поставити сімферопольському переробному підприємству «Крыммясо» в порушення норм і вимог російського законодавства в частині якості та безпеки продуктів харчування, до перевезення в Крим заборонене. Товар повернули на територію суміжної держави», - сказано в повідомленні.

«Аналогічні питання виникли і з іншою партією української свинини, яка прямувала з Миколаївської області на адресу приватного підприємця з села Дубки Сімферопольського району. Велика частина свинячих напівтуш вантажу вагою майже 13 тонн опинилася без клейм», - підкреслюють у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом