В Оболонське райуправління міліції міста Києва за останню добу надійшло два повідомлення про викрадення людини, які, однак, не підтвердилися.

Зокрема, до чергової частини Оболонського районного управління столичної міліції надійшло повідомлення про те, що на Оболонському проспекті, з боку ст. метро «Мінська», невідомі особи силоміць посадили людину в машину. Заявник повідомив дані автомобіля. «Працівники міліції відпрацювали отриману інформацію, далі передали її всім нарядам. Згодом з'ясувалося, що розшукуваний автомобіль за обліковими даними ДАІ не проходить», - йдеться в повідомленні.

Через кілька годин надійшло аналогічне повідомлення про викрадення людини, тепер уже - на вулиці Лайоша Гавро.

Працівниками міліції Оболоні були відпрацьовані території місць викликів. Очевидців не знайшлося. «Опитані жителі мікрорайону з приводу даної інформації повідомити нічого не змогли. Ніяких слідів, які вказували б на вчинення злочину, виявлено не було. Зв'язатися з заявником також не було можливим», - зазначили в міліції.

Через 15 хвилин на перехресті вулиці Лайоша Гавро і Московського проспекту міліціонери виявили розшукуваний автомобіль, в якому спілкувалися чоловіки. Вони пояснили, що факту викрадення не було, в якийсь момент вони між собою розмовляли емоційно, на підвищених тонах, тому випадковому перехожому могло здатися, що він став свідком скоєння злочину.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

75