Новий Кабінет Міністрів України має бути сформований в найближчі десять днів. Про це, як повідомляє прес-служба уряду, після підписання коаліційної угоди у Верховній Раді заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

«Уряд має бути сформований буквально в найближчі десять днів», - сказав він.

Яценюк звернувся до політичних сил майбутньої коаліції прискорити процес делегування представників до складу Кабміну. «Уряд - це конкретні персоналії, які повинні виконувати угоду і програму дій, проводити реальні зміни і нести всю повноту відповідальності», - зазначив прем'єр.

Процес формування уряду, за словами Яценюка, повинен бути таким же публічним, як і процедура підготовки і підписання коаліційної угоди.

«Кожен міністр повинен сказати, що і як він буде робити. Чим швидше це буде зроблено, тим швидше в країні настануть зміни, які будуть дуже непростими, виходячи з тексту угоди», - підсумував Яценюк.

Нагадаємо, 21 листопада представники партій «Блок Петра Порошенка», «Народний фронт», Радикальна партія Олега Ляшка, Об'єднання «Самопоміч» та ВО «Батьківщина» парафували текст коаліційної угоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом