В цьому році до прибирання вулично-дорожної мережі столиці буде залучено 277 одиниць снігоприбиральної техніки, зокрема 90 снігоочисників, 98 солерозкидувачів, 53 трактори зі снігоочисним обладнанням, 6 снігонавантажувачів «золоті ручки» і 31 навантажувач посипальних матеріалів, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на інформацію КК «Київавтодор».

В разі різкого погіршення погодних умов та необхідності залучення додаткової техніки підприємства корпорації уклали 49 угод з 36 організаціями на виділення ще 229 одиниць техніки.

«Київавтодор» вже заготовив 31,5 тис. тонн солі, 3,2 тис. тонн піску, 8,9 тис. тонн піщано-соляної суміші, 0,9 тис. тонн фрикційних матеріалів. З 1 листопада 2014 року корпорація організувала цілодобове чергування спецмашин і механізмів, що перебувають на балансі підприємств «Київавтодору». Крім того, в цілодобовому режимі працюють диспетчерські пункти у всіх 10 КП ШЕУ районів, КП «Київавтошляхміст», КП «Магістраль» і центральний диспетчерський пункт комунальної корпорації «Київавтодор».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом