В Одесі у підпільних майстернях нелегальні мігранти шили «брендовий» одяг. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС в Одеській області.

«Було виявлено підпільні цехи з незаконного виготовлення одягу відомих торговельних виробників, з метою подальшої їх реалізації», - йдеться в повідомленні.

За даними міліції, всього правоохоронці вилучили 24 одиниці швейного обладнання, 20 матриць для нанесення логотипів торговельних марок, 18 рулонів тканини для одягу, готові швейні вироби та документацію, що підтверджує зазначену незаконну діяльність.

Згідно з повідомленням, на момент візиту правоохоронців у цехах працювали громадяни однієї зі східних країн - 7 в одному та 13 в іншому.

Вилучена продукція та обладнання передали на експертизу. Стосовно правопорушників складено протоколи за скоєння адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тривають заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до організації, виготовлення та реалізації зазначеної продукції, а також вирішується питання про примусове видворення з території України нелегальних мігрантів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

60