Святошинським районним судом міста Києва засуджено до 14 років позбавлення волі двох зловмисників, які силою вивезли в ліс двох людей і жорстоко побили. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м. Києва.

«У серпні минулого року 27-річний уродженець Івано-Франківської області вирішив помститися дівчині, з якою напередодні посварився, запропонувавши своєму товаришеві вбити 19-річну знайому. Чоловіки на автомобілі вивезли дівчину в лісопаркову зону неподалік від садового товариства «Нива». Жертву били, завдавали ударів ножем. Від отриманих поранень дівчина знепритомніла. Вирішивши, що вона мертва, зловмисники зникли з місця події», - розповіли в прокуратурі.

Крім цього, за даними прес-служби, в ході досудового розслідування було встановлено, що на рахунку негідників ще один злочин: вони жорстоко побили битою і пограбували 24-річного киянина поблизу того ж садового товариства.

Вироком суду зловмисників визнано винними за ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 187, ч. 2 ст. 15 п. 12, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини; Розбій; Замах на злочин; Умисне вбивство), їм обрано міру покарання у вигляді позбавлення волі строком на 14 років з конфіскацією майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом