Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, зобов'язала підконтрольних ліцензіатів публікувати на своїх веб-сайтах проекти інвестиційних програм на 2015 рік. Про це повідомляє прес-служка комісії.

Так, НКРЕКП розпорядилася забезпечити до 17 листопада публікацію на своїх офіційних веб-сайтах проектів інвестиційних програм на 2015 рік, крім ліцензіатів, в яких нормативно-правовими актами встановлені обмеження щодо оприлюднення проектів інвестиційних програм, а також забезпечити можливість збору зауважень та пропозицій до зазначених проектів протягом 30 календарних днів, вказавши відповідний номер контактного телефону та електронну адресу ліцензіата.

Крім цього, комісія доручила надати в НКРЕКП та оприлюднювати на своєму офіційному веб-сайті інформацію в табличній формі щодо переліку зауважень і пропозицій, отриманих ліцензіатом та врахування їх при формуванні Інвестиційної програми на 2015 рік, а також забезпечити зазначений механізм інформування громадськості при підготовці змін до інвестиційних програм на 2015 рік.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

45