Білоруська сторона заявляє про високий ступінь готовності до будь-яких заходів, пов'язаних з переговорами щодо врегулювання української кризи. Про це журналістам сказав сьогодні, 6 листопада, начальник Управління інформації - прес-секретар МЗС Білорусі Дмитро Мирончик.

«Ми підтверджуємо нашу готовність всіляко сприяти тому, щоб мирний процес в Україні став незворотним», - заявив Дмитро Мирончик, повідомляє «Белта».

При цьому, відповідаючи на питання, коли в Мінську може відбутися черговий раунд переговорів з урегулювання кризи в Україні, представник зовнішньополітичного відомства пояснив, що точної інформації поки немає.

«Білоруська сторона вважає пріоритетною задачу продовження та якнайшвидшого успішного завершення мирного процесу, старт якому був даний в Мінську», - підкреслив представник білоруського МЗС. Він також зазначив, що при цьому повинні, безумовно, дотримуватися домовленості, досягнуті в білоруській столиці раніше.

Нагадаємо, влада ДНР припускає, що наступна зустріч тристоронньої контактної групи Україна-Росія-ОБСЄ щодо ситуації на Донбасі відбудеться наступного тижня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом