Антимонопольний комітет України рекомендував ПАТ «Укртелеком» знизити тарифи на послуги з надання в користування ліній безпосереднього зв'язку між двома кінцевими пунктами. Про це повідомляє прес-служба комітету.

Ці послуги забезпечують потреби банківських установ (для забезпечення функціонування мережі банкоматів), підприємств малого і середнього бізнесу, а також невеликих філій/відділень банків, страхових компаній тощо.

«У ході проведеного дослідження встановлено, що ПАТ «Укртелеком» затвердив тарифи на організацію та користування лінією безпосереднього зв'язку для операторів, провайдерів телекомунікацій, підвищивши їх в 5-16 разів. Ключовим чинником для прийняття рішення щодо перегляду тарифів, як зазначив ПАТ «Укртелеком», став аналіз рівня діючих ринкових цін на подібні послуги, зокрема послуги місцевих цифрових каналів зв'язку. Однак дослідження довело, що послуги місцевих цифрових каналів зв'язку не є товаром - замінником послуг з надання в користування ліній безпосереднього зв'язку», - йдеться в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31