У суботу, 8 листопада, в ході офіційного візиту новопризначеного міністра закордонних справ Королівства Нідерландів Берта Кундера глава зовнішньополітичного відомства України Павло Клімкін має намір обговорити стан справ у розслідуванні катастрофи малайзійського «Боїнга-777» на Донбасі.

Про це, як передає кореспондент Forum'у, у ході брифінгу заявив директор Департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Євген Перебийніс.

Речник МЗС наголосив, що крім цього заплановані переговори двох міністрів, у ході яких сторони обговорять питання подальшого розвитку українсько-нідерландського співробітництва як на двосторонньому рівні, так і в рамках міжнародних організацій.

Він нагадав, що, станом на 31 жовтня поточного року, були встановлені особи 289 із 298 загиблих в авіакатастрофі на Донбасі.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 липня 2014 року літак «Боїнг-777» «Малайзійських авіаліній», що прямував за курсом Амстердам - Куала-Лумпур, зазнав катастрофи у Донецькій області в Україні. На борту перебувало 298 осіб. Усі вони загинули.

У Росії покладають відповідальність за авіакатастрофу на Україну.

Тетяна Мацур, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом