Влада блокує передачу результатів голосування східних регіонів, в яких перемагає «Опозиційний блок», у Центральну виборчу комісію.

Про це журналістам заявив лідер політичної партії Юрій Бойко в Києві в понеділок.

«Ми бачимо, що основні зусилля влади спрямовані на блокування передачі інформації зі сходу України, де у нас найбільша підтримка, в Центральну виборчу комісію. Ми ведемо паралельний підрахунок голосів, ми передаємо всі порушення спостерігачам від ОБСЄ та Європейського парламенту», - сказав Юрій Бойко.

Згідно з сайтом ЦВК на 16.30 відсоток оброблених протоколів найменший у Луганській області - всього 20, повідомляють «Українські новини».

На думку опозиції, причина - бездіяльність і небажання керівників та членів ОВК 106 (Сєвєродонецьк; оброблено лише 4,6% протоколів) та ОВК 112 (Рубіжне; оброблено 4,34% протоколів) приймати протоколи з мокрими печатками від дільничних комісій.

«Голови і більшість членів ОВК в цих округах представляють провладні політичні сили. Наприклад, голова ОВК 106 взагалі розпустив до ранку членів окружної комісії.

Таким чином, відбувається спроба всіма засобами не допустити перемоги Опозиційного блоку за партійними списками і кандидатів-мажоритарників Бакуліна (106) і Іоффе (112) і зірвати вибори», - стверджують в «Опозиційному блоці».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

40