Підтримка політичної партії «ЗАСТУП» серед європейських експертів і політиків постійно зростає. В основному це результат міжнародної конференції «Європейський аграрний діалог», яка нещодавно відбулася в Брюсселі за ініціативою «ЗАСТУПу», повідомляє прес-служба політсили.

Інтерес до України дуже високий, оскільки всі розуміють, що у нашої країни величезний аграрний потенціал. Крім цього, Європу все більше цікавлять нові політичні сили, які орієнтовані на всебічну інтеграцію України в ЄС.



В рамках брюссельського форуму лідерам «ЗАСТУПу» Вірі Ульянченко, Володимиру Хоменку та Геннадію Новікову вдалося поспілкуватися з депутатами Європарламенту від Франції, Німеччини, Польщі, Греції, Угорщини та Литви. У партії неодноразово заявляли, що українська політсила буде співпрацювати з Польською селянською партією. Один з лідерів цієї політсили Анджей Грибж зазначив, що поява партії «ЗАСТУП», яка стала на захист українських фермерів та селян, є хорошим знаком для відродження агросектору та сільських територій в Україні.



«Я переконаний в тому, що ситуація в Україні - це перемога громадянського суспільства. І я дуже радий, що українська політична сила «ЗАСТУП» представляє інтереси людей, а не олігархів. Нині Україні вкрай необхідні саме такі політичні сили», - зазначив депутат Європарламенту, голова Польської селянської партії Анджей Грибж.

Свою підтримку «ЗАСТУПу» також висловили голова Європейського союзу аграріїв «Copa-Cogeca» Продромос Калатзис і представник Торгової асоціації м'яса і м'ясних продуктів в Європі Жан-Люк Меріукс. Вони побажали успіху на парламентських виборах партії «ЗАСТУП» та висловили бажання співпрацювати з захисниками українських аграріїв і надалі.



Під час свого перебування на регіональному форумі партії «ЗАСТУП» в Черкасах представники місії ОБСЄ були приємно здивовані кількістю учасників, які приїхали в обласний центр на зустріч з лідерами партії. Функціонер ОБСЄ з Німеччини Розмарі Кернс разом зі своїм колегою з Канади Тобіасом Рафаелем поспілкувалися з людьми і дізналися, що таку увагу людей «ЗАСТУП» заслужив продуманою програмою реформування українського села і тим, що в лавах партії виключно досвідчені аграрії, добре знайомі з проблемами села.

«Я запитувала у делегатів форуму про те, що саме їм сподобалося в «ЗАСТУПі». Більшість з них зазначили, що політсила не будує свій політичний рейтинг на бездумній критиці влади, а зосереджена на конкретних кроках перетворення села. Цим вона і відрізняється від інших партій», - зазначила Розмарі Кернс.

Спостерігачі місії ОБСЄ зацікавилися також наступними регіональними форумами та зустрічами з виборцями і заявили про своє бажання відвідати їх.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

31
Теги