Президент України Петро Порошенко призначив Валерія Тарасюка головою комісій з ліквідації Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, і Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики.

Відповідний указ Глави держави № 799/2014 «Про внесення змін до указів Президента України від 27 серпня 2014 року № 692 та № 693» оприлюднено на сайті Глава держави.

«Затвердити Тарасюка Валерія Володимировича - члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, головою комісії з ліквідації Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, звільнивши від виконання цих обов'язків Валерія Кальченка», - говориться, зокрема, в документі.

Також Президент призначив Тарасюка головою комісії з ліквідації Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, звільнивши від виконання цих обов'язків Юрія Андрійчука, передає «УНІАН».

Нагадаємо, 27 серпня ліквідована Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг та Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, замість них утворена Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері енергетики і комунальних послуг.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

98