На Дніпропетровщині працівники Управління боротьби з організованою злочинністю затримали групу раніше судимих чоловіків, які поширювали наркотики в області. Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС у Дніпропетровській області.

«Чоловіки протягом тривалого часу займалася виготовленням та розповсюдженням на території м. Нікополь особливо небезпечного наркотичного засобу «опій ацетильований» і психотропної речовини «метамфетамін», а також легалізацією коштів, отриманих від обороту наркотичних засобів і психотропних речовин», - йдеться у повідомленні.



Згідно з даними міліції, зловмисники за добу збували 300 мл наркотичного засобу «опій ацетильований» і 100 доз психотропної речовини «метамфетамін».

Під час обшуків працівники міліції вилучили «опію ацетильованого» 535 мл на суму приблизно 37 450 грн, близько десяти грамів «метамфетаміну» приблизно на 10 000 грн, два кілограми «макової соломки» на суму близько 4000 грн, п'ять грамів марихуани, а також обладнання для виготовлення наркотичного опію, гроші і пістолет.



Вилучене направлено на експертизу. Вказані особи затримані та утримуються в ізоляторі тимчасового утримання м. Дніпропетровська.

Зловмисники підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), їм обрано запобіжний захід - утримання під вартою.



Проводяться заходи щодо встановлення каналу надходження наркотичного засобу «опій ацетильований» і психотропної речовини «метамфетамін» на території регіону та інших учасників злочинної групи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом