Губернатор Дніпропетровської області Ігор Коломойський пропонував лідерові Радикальної партії Олегу Ляшку $ 50 млн, але лідер радикалів відмовився. Про це Ляшко заявив у ході селекторної наради з керівниками своїх обласних та районних виборчих штабів.

«У мене були двічі зустрічі з Коломойським, де він пропонував людей у список нашої партії. За це він пропонував мені $50 млн. Я його послав. І після того Беня почав лити на мене і мою команду бруд», - наголосив Ляшко.

«Ось, наприклад, Сергія Рибалку за що мочать? За те, що він керівник Дніпропетровського штабу Радикальної партії. Саме там, де Беня хоче фальсифікувати вибори, тому олігархом поставлена мета - прибрати нашого потужного керівника, щоб не заважав фальсифікувати. Тому в наш офіс через день ходять наймані тітушки, які вимагають прибрати Сергія», - зазначив він.

Лідер радикалів додав, що найголовніше завдання партії - усунути олігархів від влади і змусити платити податки.

Як відомо, телеканали та Інтернет-видання, що належать Коломойському, почали у вересні щоденні публікації, які звинувачують О. Ляшка в наявності австрійського паспорта та інших неприйнятних для політика вчинках. Раніше такі публікації пов'язували зі спробами Ляшка повернути під контроль держави «Укрнафту».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом