Влада Севастополя посилить контроль за будівельними майданчиками після інциденту з кадетським училищем, де напередодні при обваленні даху загинули дві людини.

Як заявив сьогодні в.о. губернатора Сергій Міняйло на засіданні уряду міста, на прикладі інциденту в Севастопольському кадетському корпусі влада повинна розробити алгоритм роботи з контролю за будівництвом.

«Ми всі знаємо, що трапилося в кадетському корпусі. Зараз контрольні органи розбираються, чи це конструктивний недолік - проектна помилка, чи неякісні матеріали та порушення будівельних норм. На цьому прикладі треба буде згодом визначити порядок нашої з вами роботи», - сказав Міняйло, повідомляє «Крыминформ».

За попередніми даними, обвалення даху кадетського корпусу, що будується, у Гагарінському районі відбулося 18 серпня близько 11:00. В результаті події двоє людей загинуло, вісім дістали поранення. Причиною обвалення, як зазначили в компанії «Оборонстрой», могли стати зливові дощі. За фактом події порушено кримінальну справу за статтею «Порушення правил безпеки при веденні гірських, будівельних або інших робіт».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом