У Харківській області зловмисник за жорстоке вбивство літнього подружжя засуджений до довічного ув'язнення.

Про це повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Харківській області.

Згідно з повідомленням, у кінці серпня минулого року до чергової частини звернувся 54-річний мешканець Харкова, який повідомив, що на території дачного домоволодіння, яке належить його родичу, він виявив трупи свого тестя і його 77-річної дружини. Невідомий злодій зарубав літніх людей сокирою і пограбував будинок.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що пенсіонерів позбавив життя 53-річний раніше неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів місцевий мешканець.

«У той день він напідпитку зайшов до сусіднього дачного домоволодіння, щоб “розжитися” на чергову пляшку. Заставши в будинку престарілих господарів, злочинець накинувся на них із сокирою. Забивши до смерті подружню пару, став грабувати будинок. Знайшов небагато - 180 гривень, два мобільні телефони і годинник», - розповіли в міліції.

Слідчими Нововодолазького РВ відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Суд першої інстанції призначив зловмисникові покарання у вигляді довічного позбавлення волі. Злочинець подав апеляцію, однак у підсумку отримав додаткове покарання - конфіскацію майна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом