Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 1 по 8 серпня.

«Росія запровадила санкції проти росіян, браво!», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про заборону Росією імпорту сільськогосподарської продукції з країн, які запровадили проти неї санкції.

«Є такий заклик до простої історії - простий, людський бойкот. І для цього не треба жодних заборон», - міністр культури України Євген Нищук про бойкот заходів за участю діячів російської культури.

«Економічна модель, що існує сьогодні в Україні, - це коли всім дають рибу, але, правда, риба протухла, переморожена і ще радянського зразка - хек. Ми пропонуємо всім у руки дати вудки, з хорошою котушкою, з великим, великим гачком, на який потрапить велика і якісна риба», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про стан української економіки.

«Щоб вони відчували себе терористами-камікадзе, що йдуть на черговий теракт, як на останній у своєму житті, оскільки, швидше за все, загинуть при спробі до втечі», - радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко про те, що МВС і СБУ працюють над введенням агентів у НЗФ.

«Це нонсенс, коли ці особи за офіційними даними бідні, як церковні миші, а їхні родичі змогли стати настільки успішними бізнесменами, їм би і Рокфеллер позаздрив», - міністр юстиції України Павло Петренко про держслужбовців, родичі яких збагатилися за їх рахунок.

«Як міністр економіки і торгівлі я мав би танцювати танець залучення інвестицій, але кулеметна та артилерійська стрілянина є поганим супроводом для цього танцю», - міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета про ситуацію в економіці України у зв'язку з військовими діями на сході.

«Запевняю, у парламент пройдуть практично ті ж особи. Так, когось буде більше, когось менше. Але картина принципово не зміниться», - регіонал Борис Колесніков про те, що суттєвого оновлення парламенту після позачергових виборів не буде.

«Багато хто з жителів Донбасу ще оплакує загибель своїх рідних. Україна схиляє голову в жалобі за загиблими воїнами. На Донбасі - руїни і горе. Не час для парадів. Не час, не час, пане Президенте», - нардеп від фракції Партії регіонів Ганна Герман про недоречність проведення військового параду в Києві на честь 23 річниці Незалежності України.

«Це велика українська політична камасутра, де кожен має свої амбіції», - радник Президента України Юрій Луценко про те, що коаліція нового парламенту має скластися ще до виборів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

196