Президент України Петро Порошенко висловив співчуття главам держав, громадяни яких загинули внаслідок трагедії з літаком авіакомпанії «Малайзійські авіалінії» над Україною. Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Президент висловив співчуття генерал-губернатору Австралійської Співдружності Пітеру Косгроуву, королю бельгійців Філіпу, королеві Сполученого Королівства Великобританії та Північної Ірландії Єлизаветі II, президентові Республіки Індонезія Сусіло Бамбангу Юдхойоно, генерал-губернатору Канади Девіду Ллойду Джонстону, федеральному президенту Федеративної Республіки Німеччина Йоахіму Гауку, генерал-губернаторові Нової Зеландії Джерремі Метепераю, президентові Республіки Філіппіни Беніньо Симеону Акіно ІІІ.

Нагадаємо, 17 липня на території України розбився «Боїнг-777» Malaysia Airlines, що летів рейсом MH17 з Амстердама в Куала-Лумпур.

Лайнер упав в околицях села Грабове Шахтарського району Донецької області. На борту було 283 пасажири та 15 членів екіпажу. Всі вони загинули.

Авіакомпанія Malaysia Airlines опублікувала на своєму офіційному сайті повну інформацію про громадянство загиблих внаслідок катастрофи літака «Boeing-777» у Донецькій області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом