Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами запросило до розслідування падіння Боїнга-777 авіакомпанії «Malaysia Airlines», міжнародні авіаційні організації та представників авіаційної влади країн Малайзії та Нідерландів, про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Відповідні повідомлення спрямовані до авіаційної влади Малайзії, Нідерландів, компанії «Boeing», ICAO, Європейської конференції цивільної авіації, Євроконтролю, Єврокомісії та Національної ради з безпеки на транспорті (NTSB).

У прес-службі також зазначили, що вчора Національне бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами створило комісію на чолі з його директором для з'ясування обставин трагедії з літаком Боїнг-777. Комісія спрямована на місце події.

Як раніше повідомляв ForUm, 17 липня літак «Боїнг-777» «Малазійських авіаліній», що прямував за курсом Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), зазнав катастрофи в Донецькій області України.

Розпорядженням керівництва Європейської організації з безпеки повітряної навігації (Eurocontrol) повітряний простір України закрито для польотів літаків цивільної авіації. Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк розпорядився терміново створити урядову комісію для з'ясування обставин катастрофи в Донецькій області.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

38