Більшість українців не згодна з твердженням, що парламентська виборча кампанія проводиться чесно. Згідно з даними соціологічного дослідження, проведеного Департаментом соціологічних досліджень Агентства політичних технологій (АПТ), такої думки дотримується 53,6% опитаних.

Як повідомили в АПТ, в чесності проведення передвиборчої кампанії не сумніваються тільки 36,3% респондентів. Крім того, 32,2% опитаних вважають, що під час виборчої кампанії у ВР застосовуватиметься адміністративний ресурс. Протилежної думки дотримуються 10,4% респондентів.

Проте, більшість українців збирається брати участь у виборах до парламенту 26 березня 2006 року - віддати свій голос мають намір 66,7% опитаних громадян. Швидше за все візьмуть участь у голосуванні 20,7% респондентів, 4% - швидше за все голосувати не будуть. Взагалі не збираються брати участь у виборах всього 5,1% опитаних, передає «ЛІГА».

Соціологічне дослідження проводилося 1-8 лютого 2006 року в усіх регіонах України. Було опитано 2010 респондентів віком від 18 років в 109 населених пунктах України. Похибка вибірки становить 2,3%.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286